Onze Studio

YAMA is een kleinschalig, interdisciplinair, architectuurbureau gevestigd in Gent - België.
Opgericht in 2020 door Stan Guldemont en Lawrence Schietgat.

In ons werk streven we naar een samenhang tussen het gebouw en zijn landschap. Hoe het een bescheiden positie inneemt en de krachtige elementen reflecteert. Een gebouw met een zuivere structuur, waarbij de menselijke schaal tastbaar is en de pure materialen leesbaar zijn. Een structuur die de ruimtes aan elkaar schakelt maar ze eveneens van elkaar scheidt. Een schakeling met een hiërarchie waarbij lichten en zichten de gewenste intimiteit of openheid bezorgen. Elke ruimte op maat van zijn gebruiker, op zoek naar sereniteit, warmte en authenticiteit. Elk element wordt uitgepuurd tot zijn essentie, tot in het kleinste detail, zodat er een samenhang ontstaat tussen het interieur, de architectuur en het landschap.

Ons Team

IMG_8339kopie

Architect, Designer & Partner

Studeerde af aan de Faculteit Architectuur (KU-Leuven) in Gent. Na zijn studies werkte hij als architect bij COUSSÉE & GORIS architecten aan zowel grootschalige als kleinschalige projecten. Sinds 2020 is Lawrence mede-oprichter en zaakvoerder van YAMA architects.

DSF3146-Edit

Architect, Designer & Partner

Studeerde af aan de Faculteit Architectuur (KU-Leuven) in Gent. Na zijn studies werkte hij als architect bij COUSSÉE & GORIS architecten aan zowel grootschalige als kleinschalige projecten. Sinds 2020 is Stan mede-oprichter en zaakvoerder van YAMA architects.

YAMA architects is een kleinschalig, interdisciplinair, architectuurbureau gevestigd in Gent - België.
Opgericht in 2020 door Stan Guldemont en Lawrence Schietgat.

SERVICES

Architectuur

Interieur ontwerp

Product design